OK Lliga

El Vic venç i ja fa set partits seguits que guanya punts

OK Lliga. Supera l’Alcoi per un sol gol, marcat per Tirso Gómez de penal

VIC 1 ALCOI 0

CP VIC:Burgaya, Mangas, Oller, Galán i Tirso Gómez –equip inicial–; Urbano, Terns, Carles Sánchez, Buixaderas i Raurell.PAS ALCOI:Marc Grau, Mataix, Guimaraes, Llisà i Carlos Pérez –equip inicial–; Romano, Domínguez, Castanheira, Jover i Monge.GOL:1-0 (33’) Tirso Gómez, de penal.ÀRBITRES:R. Fernández i O. Pérez. Van mostrar targeta blava a Galán.FALTES:9 del Vic i 9 de l’Alcoi.COMENTARI:El Vic va derrotar l’Alcoi per un sol gol, marcat de penal, i ja fa set partits de manera consecutiva que guanya punts. Tres victòries i quatre empats han fet que l’equip osonenc surti de la zona de descens i agafi una mica de marge sobre el primer equip que baixaria, que és de dos punts. El Vic va derrotar un Alcoi que també estava en una bona ratxa de resultats positius i feia quatre partits seguits que no perdia. El partit va ser força anivellat i els dos equips van disposar de bones ocasions per avançar-se en el marcador i aconseguir un resultat positiu. La millor ocasió de la primera meitat va ser la falta directa que va tenir l’Alcoi per la targeta blava que va veure Jordi Galán. Renato Castanheira, però, no va poder superar Jordi Burgaya i amb el 0-0 inicial es va arribar al descans. En la segona meitat Tirso Gómez va aprofitar el penal del qual va disposar el Vic i va marcar l’1-0 en el minut 33.