OK Lliga

L’Alcobendas paga la vaixella

OK Lliga. Motivat i eficaç, el Barça Lassa, el líder, fa un partidàs i posa fi a la sèrie de dos empats consumant la major golejada del curs

BARÇA 12 ALCOBENDAS 0

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Panadero i Alabart -equip inicial-; Bargalló, Pascual, Rodrigues i Roca.CP ALCOBENDAS:Shehda, Aspra, Marcos López, Curro i Gonzalo -equip inicial-; Roca, M. López, J. López i Larios.GOLS:1-0 (6’) Álvarez. 2-0 (9’) Alabart.3-0 (18’) Pascual. 4-0 (32’) Bargalló.5-0 (37’) Pascual. 6-0 (38’) Rodrigues. 7-0 (39’) Rodrigues. 8-0 (39’) Rodrigues. 9-0 (42’) Gual. 10-0 (45’) Álvarez (fd). 11-0 (46’) Pascual. 12-0 (49’) Pandaero.ÀRBITRES:J. Gómez i C. Garcia.FALTES:11 del Barça i 10 de l’Alcob..

Esperonat pels dos darrers empats, el Barça Lassa va sortir ahir motivat tant en defensa com davant i va golejar l’Alcobendas amb un festí d’eficàcia dins el quadre. Els tres punts, a més, l’allunyen una mica més del Reus, el tercer, que ja és a nou punts. Una assistència de Bargalló a Álvarez va obrir la llauna. Alabart, que ja havia enviat un tret al pal, va clavar el segon per l’escaire i Pascual va penalitzar una pèrdua amb un llançament exterior: 3-0 a la mitja part. El monòleg es va intensificar en el segon temps davant un rival que fa una proposta ofensiva però que no podia construir el seu joc perquè el Barça l’ofegava. Bargalló va enganyar Shehda picant-li la bola quan semblava que anava a girar per darrere de la porteria (4-0). Un gran gol. El festival del segon temps va ser total –amb tres gols de Rodrigues en 1:14–i va arrodonir la major golejada de la lliga aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)