Lliga Europea

El Barça lluita pel primer lloc

Hoquei sobre patins. Rep l’Oliveirense en un duel d’altura de la lliga europea. El Reus rep un accessible Saint-Omer i el Noia visita la complicada pista del Benfica, el líder del seu grup

El Barça Lassa afronta en la quarta jornada de la lliga europea un partit decisiu al Palau Blaugrana contra l’Oliveirense (19 h, Barça TV). Els blaugrana, els portuguesos i el Follonica italià estan empatats a sis punts en el grup A i el Barça necessita guanyar per afrontar les dues últimes jornades amb més possibilitats d’aconseguir la classificació per als quarts de final i el primer lloc del grup. En la darrera jornada els blaugrana van perdre a la pista de l’Oliveirense (4-2) i ara volen guanyar i posar la diferència de gols a favor seu. El Follonica juga a casa contra el Quévert francès, que encara no ha puntuat. Abans del partit el club blaugrana farà un homenatge al porter Aitor Egurrola per les seves 20 temporades al primer equip.

El Reus Deportiu Miró també juga a casa, però té un partit molt més accessible contra el Saint-Omer francès (21 h), un equip que compta els seus partits per derrotes. Els roig-i-negres han de guanyar per continuar vius en el grup C, que està dominat pel Porto de Portugal i amb el Lodi italià com a segon. Els dos equips s’enfronten en aquesta jornada. El Reus és tercer del grup amb un sol triomf, el que va aconseguir contra els francesos (1-2) en l’última jornada.

El Noia Freixenet afronta un desplaçament complicat a la pista del Benfica portuguès (20 h), el líder del grup D. Els de Sant Sadurní són tercers i una derrota els complicaria molt les possibilitats d’acabar segons i passar als quarts de final. En la darrera jornada van perdre a casa per un curt 1-2 contra el Benfica, i a Lisboa lluitaran pels punts. El Monza italià, segon, rep el Montreux suís, que no té cap punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)