Més hoquei

El Citylift remunta a la Corunya

Hoquei sobre patins. El triomf allunya el Girona de la zona de descens

LICEO 4 GIRONA 6

HC LICEO:Navarreta, Vera, Novoa, Lira i Copovi –cinc inicial–, Ojeda, Martín, Loureiro, Parga i Fernández.CITYLIFT GIRONA:Díez, Romaguera, Roure, Vall, Castro –cinc inicial–, Membreño, Schuler, Piqué i Puigdevall.GOLS:0-1 (4’) Laura Vall. 1-1 (12’) Parga. 2-1 (21’) Lira, de falta directa. 3-1 (23’) Vera. 3-2 (24’) Laia Coromina. 3-4 (32’) Laura Vall, de falta directa. 3-5 (45’) Daniela Membreño. 4-5 (47’) Copovi. 4-6 (49’) Daniela MembreñoÀRBITRE:Rubén Fernández.FALTES:13-6.

El Citylift Girona s’allunya del descens. No va perdonar en la seva visita a la pista del Liceo, un equip que encara no coneix la victòria aquesta temporada. Les gironines es van veure sorpreses en la primera part quan les gallegues es van avançar 3-1 després d’un gol de Vera. Això va fer reaccionar l’equip, que en la segona part va capgirar el resultat amb gols de Laura Vall i Daniela Membreño.