el9cers

El Lleida, el Voltregà i l’Igualada, als quarts de final

Europa Cup. Els de Sant Hipòlit derroten el Juventude de Viana portuguès per 4-2

El Lleida Llista, que va rubricar el seu passi contra el Citylift Girona en un partit descafeïnat perquè l’eliminatòria va quedar resolta a Palau (1-6), l’Igualada Rigat, que també la tenia coll avall després de derrotar el Diessbach a les Comes (4-1) en l’anada i que es va imposar també a domicili (3-4), i el Voltregà, que va derrotar el Juventude de Viana per 4-2, són els tres equips catalans que jugaran els quarts de final de l’Europa Cup. El Voltregà, semifinalista el curs passat, que duia un 2-2 de l’anada a Portugal, va jugar el partit mes complicat i se’n va sortir amb els gols de Ballart (2), Gallifa i Molas. El seu rival serà el Wolfurt austríac, un equip molt assequible.

El Lleida, vigent campió de la competició , va derrotar els gironins per 6-5 i jugarà els quarts contra el Nantes o el Coutras, tots dos de la lliga francesa. El Girona, cuer de l’OK Lliga, va fer un bon partit i anava guanyant per un marge de dos gols dos cops (2-4 i 3-5), però no va aguantar l’embranzida final dels lleidatans. El rival de l’Igualada serà el Sarzana italià. Els partits d’anada es disputaran el 16 de febrer i els de tornada, el 9 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)