OK Lliga

El Reus torna a guanyar

OK Lliga. S’imposa a la pista del Vendrell a cinc minuts del final, en un partit ajustat i en què els locals van fer mèrits per puntuar

VENDRELL 1 REUS 2

CE VENDRELL:Camps, Crespo, Jordi Ferrer, Necchi i Pellizzari –inicial–; Casado, Mudarra, Nájera, Miquel i Arbós.REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Bancells, Rafael, Cristian Rodríguez i Àlex Rodríguez –inicial–; Salvat, Julià, Carballeira, Escala i Hernández.GOLS:0-1 (15’) Carballeira. 1-1 (35’) Jordi Ferrer, de falta directa. 1-2 (45’) Julià.ÀRBITRES:J. Gómez i G. Sandoval.FALTES:12 del Vendrell i 13 del Reus.COMENTARI:El Reus Deportiu Miró va tornar a guanyar en l’inici de la segona volta després de tres partits sense fer-ho i d’encaixar la seva única derrota en el darrer partit de la primera. Els roig-i-negres es van imposar en el derbi de les comarques tarragonines a la pista del Vendrell en un partit molt ajustat. En la primera meitat César Carballeira va avançar els visitants en una jugada embolicada dins l’àrea i en la segona els locals van empatar en una falta directa molt ben executada per Jordi Ferrer. En els darrers deu minuts el Vendrell va buscar el gol amb molta insistència, però a cinc minuts del final va fer la seva desena falta. El Reus va disposar d’una falta directa que Gerard Camps va aturar a Marc Julià, però el mateix davanter roig-i-negre va fer l’1-2 aprofitant el refús. El Vendrell va continuar buscant puntuar sense èxit.