OK Lliga

Guanya i deixa de ser cuer

OK Lliga. El Citylift Girona ha derrotat l’Alcoi a domicili, els primers punts fora de casa, i trenca una ratxa de quatre partits sense vèncer

ALCOI 1 GIRONA 2

PAS ALCOI:Marc Grau, Guimarães, Llisà, Carlos Pérez i Castanheira –equip inicial–, Romano, Domínguez, Mataix, Segui i Monje.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palau i Torner –equip inicial–, Palazón, Oriol Garcia i Coll.GOLS:0-1 (7’) Palau. 0-2 (35’9 Oriol Garcia. 1-2 (41’) Guimarães.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos.FALTES:5 de l’Alcoi i 3 del Girona.

16 equips

amb propera

El Citylift Girona va guanyar a la pista de l’Alcoi i va abandonar la darrera posició de l’OK Lliga, superant en la taula el seu rival, que passa a ser el cuer. Els gironins van sumar els seus primers punts de la temporada fora de casa i van trencar una ratxa negativa de quatre partits sense guanyar.

En la primera meitat el Girona va tenir problemes per superar la defensa en quadre inicial de l’Alcoi i va buscar els xuts des de lluny. Els locals van posar a prova el porter Jaume Llaverola i, després d’una aturada i un contraatac, Marc Palau va marcar el 0-1 i va posar al davant als gironins. Dos minuts després Raül Pelicano va disposar d’un penal, però el porter de l’Alcoi, Marc Grau, el va aturar. Els alcoians van canviar la defensa a l’home per intentar recuperar boles i anar més a l’atac, però els gironins van controlar be el partit.

Des de l’inici de la segona part els alcoians van buscar l’empat i els gironins van disposar d’un parell de contraatacs clars per ampliar la diferència en el marcador. Finalment, a quinze minuts del final Oriol Garcia va trobar el camí del gol i va situar el 0-2 en el marcador. L’Alcoi va seguir buscant remuntar el partit en tot moment i sis minuts després João Guimarães va fer l’1-2. Els locals van buscar amb més ganes l’empat i van enviar una bola al pal a tres minuts del final. Els gironins van mantenir l’ordre en defensa i la bona actuació a la porteria de Jaume Llaverola. En els darrers minuts l’Alcoi va treure el porter i va atacar amb cinc jugadors, però no va fer l’empat i els gironins van sumar tres importants punts.