OK Lliga

El Barça no perdona a la pista del Caldes (0-4)

Hoquei sobre patins. L’equip d’Edu Castro mostra solvència contra un equip complicat i manté els 7 punts de marge sobre el Liceo en l’OK Lliga

El Barça Lassa ha resolt amb solvència el compromís a la pista del Caldes davant de l’equip revelació del campionat i manté els 7 punts de marge sobre el Liceo al capdavant del’Ok Lliga. Els gols del líder els han fet Álvarez (2), Gual i Rodrigues, en una acció espectacular en què ha colpejat la bola per sota de les seves cames i sense gairebé angle. El Barça ha hagut de suar davant d’un rival intens i ha aprofitat molt bé els pocs errors defensius dels locals. En la jornada, destaca el triomf del Girona a Alcoi, que li permet deixar de ser el cuer i albergar esperances de recuperació.

Resultats: Reus-Sant Cugat (10-5); Alcoi-Girona (1-2); Liceo-Voltregà(8-4); Alcobendas-Vendrell (3-1); Lloret-Vic (2-4); Igualada-Noia (2-1) i Caldes-Barça (0-4). El Lleida Llista-Calafell tancarà avui (21 h) la dissetena jornada. Els quatre equips que queden en zona de descens són el Lloret (13è), el Vendrell (14è), el Girona (15è) i l’Alcoi (16è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)