OK Lliga

Visites complicades dels primers

Hoquei sobre patins. El Barça s’enfronta al Voltregà, el Reus jugarà demà contra el Calafell i el Liceo es desplaça al Vendrell

Els tres primers de la classificació afronten desplaçaments complicats en aquesta jornada de l’OK Lliga. El líder, el Barça, visita la sempre complicada pista del Voltregà. Els locals han guanyat els dos últims partits que han disputat davant la seva afició i buscaran sorprendre els blaugrana, que volen continuar amb la seva bona ratxa de victòries. El Reus, el tercer, s’enfronta demà al Calafell en el derbi de les comarques tarragonines. El partit es jugarà a la pista del CE Vendrell, on el Calafell ha guanyat els tres últims partits com a local. El Reus encadena dues victòries i lluita per la segona plaça.

Els gallecs també jugaran a la pista del Vendrell, avui, contra uns locals que necessiten els punts per sortir de la zona de descens. El Vendrell encadenava cinc partits sense perdre a casa i en l’últim partit que va jugar davant la seva afició, fa dues jornades, el Reus el va vèncer (1-2), en el derbi de les comarques tarragonines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)