OK Lliga

Llaverola manté el triomf

Hoquei sobre patins. El porter del Girona atura un penal amb el temps a zero i els gironins guanyen el derbi a la pista del Lloret

LLORET 2 GIRONA 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Le Berre i Aguirre –equip inicial–; Gelmà, Farré, Xavier Pérez, Noguero i Perarnau.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palau i Torner –equip inicial–; Manel Garcia, Oriol Garcia, Palazón, Duran i Bustos.GOLS:0-1 (12’) Pelicano. 1-1 (34’) Aguirre. 1-2 (42’) Pelicano. 1-3 (46’) Torner. 2-3 (47’) Farré.ÀRBITRES:O. Valverde i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Lluís Grau.FALTES:7 del Lloret i 7 del Girona.

El porter del Citylift Girona, Jaume Llaverola, va aturar un penal amb el temps a zero i va mantenir la victòria dels gironins en el derbi a la pista del Lloret Vila Esportiva. El Girona fa quatre jornades que no perd i s’apropa una mica més a la zona de permanència, mentre que els lloretencs encadenen la cinquena derrota seguida.

El partit va ser molt disputat i els dos equips van buscar la victòria en tot moment. Els gironins es van avançar en la primera meitat amb un gol de Raül Pelicano i en la segona Moisés Aguirre va empatar. Els gironins es van distanciar en el marcador en els darrers deu minuts amb l’1-3, amb el segon gol de Pelicano i un d’Enric Torner. El Lloret va buscar el gol i Adrià Farré va reduir diferències a tres minuts del final. Fins al darrer instant els lloretencs van buscar l’empat sense èxit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)