Més hoquei

El Citylift Girona és superat per Las Rozas

LAS ROZAS 5 GIRONA 1

LAS ROZAS:Hidalgo, Galeassi, Gaete, Daribo i Ghirardello –equip inicial–; Silva, Wally, Pérez, Villaro i Notario.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Membreño, Castro i Piqué –equip inicial; Vall, Schuler i Puigdevall.GOLS:0-1 (16’) Castro (p.). 1-1 (20’) Ghirardello. 2-1 (24’) Gaete. 3-1 (39’) Galeassi. 4-1 (48’) Galeassi. 5-1 (49’) Gaete.ÀRBITRE:J. Iglesias. Targeta blava a Romaguera.FALTES:6 de Las Rozas i 11 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona va ser derrotat en la seva visita a la pista de Las Rozas en l’OK Lliga femenina. Les gironines es van avançar en el marcador però les madrilenyes van capgirar el resultat abans del descans i van sentenciar en els darrers minuts.