Copa

El Vila-sana passa en els penals

Quarts femenins. Ha donat la sorpresa i ha eliminat el Generali Palau, el líder de l’OK Lliga, i jugarà la segona semifinal contra el Gijón, que ha estat superior al Bigues i Riells

GIJÓN 5 BIGUES I Riel. 2

TELECABLE GIJÓN:Elena González, Marta González, Sara González, Julieta Fernández i Sanjurjo –inicial–; Lee, Soberón, Obeso, Roces i Morera.CHP BIGUES I RIELLS:Klein, Camp, Borràs, Canals i Igualada –inicial–; Cristòfol, Argemí, Ylla, Grancha i Saldaña.GOLS:1-0 (1’) Sara González. 2-0 (16’) Marta González. 2-1 (17’) Borràs. 3-1 (23’) Lee. 3-2 (26’) Igualada. 4-2 (28’) Roces. 5-2 (36’) Julieta Fernández.ÀRBITRES:González i Fidalgo.FALTES:9 del Gijón i 6 del Bigues i Riells.

PALAU 1 (1) VILA-SANA 1 (2)

GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Ferron –equip inicial–; Colomer, Vanessa Garcia, Fontdegloria, Nadal i Vilarrasa.CP VILA-SANA:Ferrer, Laura Porta, Comas, Maria Porta i Victòria Porta –equip inicial–; Flores, Franci, Sartori, Cid i Leyre lópez.GOLS:1-0 (15’) Puigdueta. 1-1 (19’) Flores. Penals: 1-0 Florenza. 1-1 Flores. 1-2 Comas.ÀRBITRES:Gómez i Cantos.FALTES:12 del Palau i 8 del Vila-sana.

El Vila-sana va donar la sorpresa i va deixar fora de la competició el Generali Palau, el líder de l’OK Lliga, en els penals. Avui jugarà la segona semifinal (13 h) contra el Gijón, que va vèncer el Bigues i Riells. La primera semifinal la disputaran el Voltregà i el Cerdanyola (11 h).

Joana Comas va transformar el setzè llançament de penal i va donar la victòria al Vila-sana després d’un partit anivellat i que va acabar amb l’empat a un gol. Les defenses i les dues porteres van superar els atacs rivals. El Palau es va avançar en la primera meitat i el Vila-sana va empatar ràpidament, i, tot i que hi va haver més ocasions, no es van fer més gols ni en el temps reglamentari ni en la pròrroga. En els penals, el Palau es va avançar, i el Vila-sana en va anotar dos i va guanyar.

En l’últim partit de quarts, el Bigues i Riells va lluitar però no va poder superar un Telecable Gijón que va sortir molt centrat i es va avançar en el primer minut. Les vallesanes van acostar-se dos cops en el marcador però les asturianes van respondre amb un altre gol ràpid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)