Copa

El Barça Lassa es jugarà el títol de copa amb el Liceo

Hoquei sobre patins. La copa. Ha derrotat al Recam Làser Caldes per 1-2 en una segona semifinal que no s’ha decidit fins a l’última jugada. És la repetició de la final de l’any passat i els blaugrana buscaran el quart títol consecutiu

El Barça Lassa i el Liceo disputaran demà (17 h) la final de la copa, en una repetició del partit que va decidir el títol pels blaugrana en la passada edició. El Barça, que buscarà el quart títol consecutiu, ha imposat la seva condició de favorit i s’ha imposat per 1-2 a un Recam Làser Caldes que ho ha deixat tot a dins de la pista i que en cap moment s’ha donat per vençut i ha lluitat per la sorpresa. En la primera meitat el Barça ha dominat més la bola i els dos equips han mostrat la seva fortalesa defensiva. S’ha arribat al descans amb un curt 0-1 pels blaugrana gràcies a que Pablo Álvarez ha desviat la bola davant el porter a dos minuts del final del primer temps. En la segona meitat els vallesans han disposat d’un parell de bones ocasions per empatar però el porter blaugrana Sergi Fernández ha fet aturades de merit. Just en la jugada següent d’una bona ocasió del Caldes, Joao Rodrigues ha marcat el 0-2 al culminar un contraatac. El Barça ha disposat de la falta directa per les deu faltes d’equip per ampliar el marcador però no ha marcat i tot seguit el Caldes si que ha aprofitat la seva (1-2) i ha tornar a donar emoció al partit. i ha tingut l’ocasió d’empatar en la darrera jugada.

El Lleida Llista no s’ha pogut classificar per la seva primera final de copa al perdre la semifinal contra el Liceo per 3-1 en un partit molt disputat i anivellat. El conjunt lleidatà s’ha avançat en el marcador però després ha encaixat dos gols en mig minut i ja no ha pogut remuntar. En la primera meitat els dos equips han disposat de poques ocasions però tots dos han enviat una bola al pal i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

En la segona part el Lleida s’ha avançat al transformar César Candadeno un penal però els gallecs han reaccionat ràpidament i quatre minuts després han empatat. Només trenta segons més tard s’han posat per davant al transformar una falta directa (2-1). El Lleida també ha tingut una directe per empatar però no ha marcat. En l’últim minut els àrbitres han mostrat una targeta blava al Lleida que ha sigut molt discutida. El Liceo no ha marcat la falta directa però després i amb la porteria buida perquè els lleidatans han tret el porter ha sentenciat amb el 3-1.