OK Lliga

El Barça Lassa guanya la seva 30a lliga, la sisena consecutiva

Hoquei sobre patins. Els blaugrana han guanyat per 1-5 a la pista de l’Igualada Rigat, i son campions a falta de quatre jornades pel final de l’OK Lliga

El Barça Lassa ha guanyat la seva 30a lliga i la sisena de manera consecutiva al imposar-se per 1-5 a la pista de l’Igualada Rigat. Els blaugrana revaliden el títol de campions a falta de quatre jornades pel final de l’OK Lliga, ja que faci el que faci el Liceo demà a la pista del Lloret ja no podrà superar al Barça en la classificació.

Els homes d’Edu Castro han sortit decidits a encarrilar el partit, la victòria i el títol ben aviat i en els primers minuts han pressionat als igualadins. El primer gol ha arribat al minut 9 i al quart d’hora de joc ja guanyava per 0-2. L’Igualada sempre ha plantat cara i ha buscat les seves ocasions, sobretot en el contraatac i ha reduït el marcador però un gol d’Alabart que ha tocat a un defensa i ha entrat uns segons després ha situat l’1-3 al descans. En la segona meitat els blaugrana han mantingut l’avantatge fins que han sentenciat en els darrers deu minuts amb dos gols més, l’últim d’Ignacio Alabart que ha aconseguit tres dianes. El capità de l’equip Aitor Egurrola ha arribat als 71 títols, i ha igualat a David Barrufet que era el blaugrana que en tenia més.