Lliga Europea

Álvarez: “La final a 4 de Lisboa és el premi a la nostra bona temporada”

Hoquei sobre patins.

El paradigma de davanter capacitat per marcar gols de tot tipus però amb una especialitat de la casa contrastada de rematades al segon pal –en una acció en què es diu sovint i metafòricament que té una raqueta per la facilitat amb què engalta la bola quan és en l’aire–, és, per descomptat, Pablo Álvarez, un dels millors del món per no dir el millor en la seva posició. L’experimentat jugador argentí té les idees clares i confia en el seu equip per afrontar amb garanties dissabte i diumenge la final a quatre de la lliga europea a Lisboa en la qual el Barça jugarà la primera semifinal contra el portent Porto (13 h / E3). Álvarez apel·la a la filosofia de joc de l’equip com a eina per combatre la qualitat rival: “Estic molt content de jugar una altra final a quatre. És un premi a la bona temporada que estem fent i una alegria. Tenim la màxima il·lusió per guanyar aquest trofeu i tenim la tranquil·litat perquè hem fet les coses molt be. Si fem el nostre joc ens ha d’anar bé.” L’altra semifinal la jugaran l’Sporting, l’amfitrió, contra el Benfica, també de la capital.

El pitxitxi de l’OK Lliga –41 gols en 25 partits–té plenament assumit que la dificultat serà molt alta: “Serà molt complicat, molt difícil. L’hoquei portuguès està fent equips més competitius, any rere any, i això queda constatat amb el fet que hi hagi tres equips portuguesos. Ens ha tornat a tocar el Porto, amb el qual ens hi enfrontat aquesta temporada dues vegades i hem guanyat. Esperem que sigui una vegada més.

Respecte de l’absència del gran i incombustible Panadero per lesió, la lamenta profundament.: “És una desgràcia. És una peça fonamental per a nosaltres. Pe sort el tenim sempre al nostre costat donant-nos consells. Ho hem de fer per dedicar-li el títol al Pana. “ El fet que la final a quatre es jugui a Lisboa i que el rival blaugrana sigui el Porto pot comportar perfectament que la parròquia local animi el Barça per fer la guitza al seu etern rival: “Tant de bo que sigui així i que tinguem el plus del suport de l’afició local. Segurament aniran al nostre favor però nosaltres el que hem de fer és estar centrats en ser un equip, una pinya. Mentre ens tinguem a nosaltres mateixos, amb això en fem prou.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)