Més hoquei

El Caldes aleví A i el Sentmenat juvenil D guanyen el campionat d’Espanya

Hoquei sobre patins. El Manlleu A ha sigut el subcampió de l’estatal juvenil que s’ha disputat a Igualada, i el Reus ha acabat tercer en campionat aleví de Mieres

L’equip aleví A del Caldes i el conjunt juvenil D del Sentmenat han guanyat el campionat d’Espanya de les seves categories que s’han disputat aquest cap de setmana a Mieres (Astúries) i a Igualada respectivament. El Caldes, campió de Catalunya, ha dominat l’estatal aleví i ha guanyat el títol al imposar-se en la final al Dominicos gallec per un clar 5-0. Després de ser primer del seu grup, en la semifinal ha derrotat al conjunt amfitrió del Mieres per 5-2. El Reus també ha sigut primer del seu grup però en la semifinal ha perdut ajustadament contra el Dominicos (2-3). En la lluita per la tercera plaça de podi ha derrotat el Mieres per 5-2.

En l’estatal juvenil hi ha hagut final entre els dos representants catalans. El Sentmenat ha guanyat el títol al superar per la mínima al Manlleu (2-1), que no ha pogut revalidar el títol guanyat l’any passat. La repetició del campionat de Catalunya ha tingut un guanyador diferent. Tots dos equips han sigut primers del seu grup. En la semifinal el Sentmenat ha guanyat ajustadament el Compañia de Maria gallec per 5-4, mentre que el Manlleu ha derrotat per 6-2 el Rivas Las Lagunas de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)