Més hoquei

El Rubí Cent Patins disputa l’Eurolliga femenina

Hoquei en línia. Cinc equips lluitaran pel títol de la màxima competició europea de clubs a Valladolid a partir de demà i fins diumenge

El Rubí Cent Patins és un dels cinc equips que a partir de demà i fins diumenge disputaran a Valladolid l’Eurolliga femenina, la màxima competició europea de clubs. Els seus rivals seran el Panteras de Valladolid, l’amfitrió, les Owis Lió frencès, el Ris Orangis Les Pheneix de França i el Verona italià. En la primera fase de la competició els equips disputaran una lligueta de tots contra tots. Els dos primers classificats del grup disputaran diumenge la final, i el tercer i quart jugaran per la tercera posició.

Aquesta és la tercera edició de l’Eurolliga femenina, la primera es va disputar l’any 2017 i el Rubí Cent Patins va ser el primer campió. En l’edició de l’any passat el títol va ser per les Panteras de Valladolid i el Cent Patins va acabar tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)