OK Lliga

Els gironins, a mantenir la lluita per no baixar

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva reben rivals que no estan salvats però que ho tenen molt a prop

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva mantenen la seva lluita per evitar el descens de l’OK Lliga i en aquesta 28a jornada reben als seus pavellons dos equips que encara no estan salvats, però que ho tenen molt a prop.

El Lloret s’enfrontarà (20.15 h) al Voltregà Stern Motor, que té vuit punts de marge sobre la primera plaça de descens, que ocupen els lloretencs, amb nou punts encara per disputar. Si els osonencs guanyen s’asseguraran la permanència i, a més a més, faran un pas endavant per tornar a jugar l’Europa Cup la temporada vinent. El Lloret ha de guanyar per evitar quedar més despenjat en cas que els seus rivals no ensopeguin.

El Girona s’enfronta (19 h) al Calafell Tot l’Any, un equip amb cinc punts de marge sobre el descens i que amb una victòria també podria assegurar-se la permanència. Els gironins es troben en la mateixa situació que els lloretencs, però tenen un punt menys i una derrota els complicaria molt més la seva lluita. Els dos equips gironins necessiten la victòria per afrontar les dues últimes jornades amb possibilitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)