Més hoquei

El Corredor Mató Palafrugell torna l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Els empordanesos han guanyat a la pista del Vilafranca (2-4) i han mantingut la primera posició que ocupaven a l’inici de la darrera jornada de l’OK Lliga Plata

El Corredor Mató Palafrugell ha retornat a l’OK Lliga per la porta gran una temporada després del seu descens de categoria. Els empordanesos han guanyat per 2-4 a la pista del Vilafranca i han mantingut la primera posició de l’OK Lliga Plata que ocupaven a l’inici de la jornada. El Palafrugell depenia d’ell mateix per pujar a la màxima categoria i no ha fallat en aquesta darrera jornada en que cinc equips aspiraven a les dues places d’ascens. El Taradell, que ha golejat el Liceo a domicili (4-9) acompanya als empordanesos a l’OK Lliga.

Els homes de Xavier Garcia han començat guanyant el seu partit (0-1 i 1-2) amb gols de Borja Ramon i Ferran Garcia però els vilafranquins han empatat en dues ocasions. Un gol de Xavier Aldrich a un minut del descans els hi ha donat avantatge al final de la primera meitat. En la segona part un segon gol de Ferran Garcia de falta directa ha sentenciar el partit, la victòria i l’ascens a la màxima categoria.