Més hoquei

El Mataró guanya l’estatal femení sub-16 per sisena vegada

Hoquei sobre patins. Ha superat en la final a l’Sfèric de Terrassa per 3-1 i s’ha emportat el títol per quart cop de manera consecutiva

Les noies del CH Mataró han guanyat el títol del campionat d’Espanya sub-16 per sisena vegada en la història del club, i la quarta de manera consecutiva. Les maresmenques han superat en la final a l’Sfèric de Terrassa per 3-1. Els dos conjunts catalans han dominat aquest estatal de deu equips que s’ha disputat a Alcanyís. Els dos equips han ocupat la primera posició dels seus respectius grups i han superat clarament les semifinals. El Mataró ha derrotat l’Alameda de Osuna de Madrid per 6-3 i l’Sfèric s’ha imposat per 4-0 a l’Asturhockey asturià.

La final de l’estatal ha sigut una repetició de la final del català però aquest cop el resultat ha sigut diferent i han guanyat les mataronines, que van ser segones en el català. L’equip entrenat per Albert Bou s’han imposat per 3-1. Dana Anton ha inaugurat el marcador pel Mataró, Ana Valverde ha empatat per l’Sfèric abans del descans. En la segona meitat Marlena Rubio ha situat el 2-1 pel Mataró i Olga Juanola ha sentenciat amb el 3-1 en una falta directa.

El Mataró va guanyar el seu primer títol en un estatal femení sub-16 l’any 2013 i va repetir al 2014. En el campionat del 2015 va ser segon i a partir d’aquí ha guanyat els darrers quatre estatals femenins sub-16 de manera consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)