OK Lliga

L’OK Lliga començarà amb un Liceo-Barça com a duel destacat

Hoquei sobre patins. El sorteig de la competició, que s’ha reduït a 14 equips, ha emparellat dos dels grans favorits, com va passar en l’últim curs

L’OK Lliga del 2018-19 va començar amb un partit ben destacat, el Liceo-Barça, que es va jugar el 22 de setembre. En el sorteig d’aquesta tarda a la federació espanyola s’ha repetit la mateixa circumstància. El Barça, actual campió, començarà el campionat visitant la pista de l’equip gallec, un dels seus principals rivals, i ho farà també el 22 de setembre. De fet, ja hi ha horari i tot (12h). La lliga s’ha reduït de 16 a 14 equips i es recupera el play-off pel títol pels vuit primers classificats. La primera jornada es completarà amb els partits: Taradell-Caldes, Vic-Palafrugell, Igualada-Calafell, Voltregà- Lleida, Girona-Reus i Lloret Noia. De l’última jornada de la fase regular destaca un Liceo-Reus.

En l’OK lliga femenina, que també començarà el cap de setmana del 21 i 29 de setembre, el campió, el Palau visitarà la pista de Las Rozas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)