Internacional

El Lleida Llista jugarà a Lisboa la semifinal de la copa Continental contra el Porto

Hoquei sobre patins. La competició es disputarà el 28 i 29 de setembre. L’altre semifinal enfrontarà a l’Sporting, l’organitzador, i al Sarzana

El Lleida Llista jugarà la semifinal de la copa Continental a Lisboa (Portugal) contra el Porto el dissabte 28 de setembre. El conjunt lleidatà disputarà aquesta competició com a campió de l’Europa Cup de la temporada passada i jugarà contra el subcampió de la lliga europea. La copa Continental es disputarà en el Pavelló Joao Rocha de Lisboa i serà organitzada per l’Sporting, que va se el guanyador de la lliga europea el curs passat. La segona semifinal enfrontarà a l’Sporting i al Sarzana italià. La final es jugarà el diumenge 29. Els horaris encara s’han de determinar.

En l’inici de la temporada 2018/19 el Lleida també va disputar la copa Continental com a guanyador de la Copa de la CERS de la campanya 2017/18, i també es va enfrontar al Porto en la semifinal que també es va disputar a Portugal, en concret en el pavelló del Barcelos. Els lleidatans van perdre contra el Porto per 3-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)