Més hoquei

El Reus debuta a Vic

Hoquei sobre patins. El Barça, el Lleida i l’Igualada poden segellar avui mateix l’accés als quarts en la segona jornada de la lliga catalana

El Reus, campió el 2017, debuta avui en la segona jornada de la lliga catalana a la pista del Vic, que va perdre a la pista del Voltregà (7-2) en el seu primer partit del grup B. Tercer el curs passat en l’OK Lliga, el conjunt de Jordi Garcia s’ha reforçat amb el fitxatge del jove madrileny de 20 anys Pablo Nájera (Vendrell) format en el Barça. Per contra, Cristian Rodríguez ha marxat al Caldes. Els blaugrana, precisament, són un dels equipsque van guanyar en la primera jornada –3-1 contra el Girona en el grup A– i que poden segellar avui, a una jornada del final, la classificació per als quarts, que disputaran els dos primers de cada grup. Tant els quarts com les semifinals i la final es jugaran a Igualada. El Barça visita el Calafell però a la pista del Vendrell, ja que les obres del pavelló calafellenc s’han endarrerit. En el grup C, el Lloret, que va perdre a Caldes (2-0), rep el Noia, que debuta. En el D, l’únic format per quatre equips, l’Igualada rep el Palafrugell i el Lleida juga contra el Taradell. El Lleida i l’Igualada acumulen un triomf i si repeteixen victòria també estaran classificats.

2a jornada
Calafell - Barça 21 h
Vic - Reus 20 h
Lloret - Noia 21 h
Igualada - Palafrugell 20 h
Lleida - Taradell 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)