OK Lliga

Festí del Girona

Hoquei sobre patins. El campió de la supercopa no frena el primer líder i s’hipoteca de seguida (3-0 en el minut 5)

GIRONA 5 REUS 1

GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendes i Oriol Garcia -equip inicial-; Hernández, Pujol, Palacín i Carles.REUS:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i À. Rodríguez -equip inicial-; Tiago Rafael, Nájera i Giménez.GOLS:1-0 (3’) Oriol Garcia. 2-0 (4’) Gurri. 3-0 (5’) Gurri. 3-1 (12’) Rodríguez, de penal. 4-1 (29’) Hernández. 5-1 (41’) Pujol.ÀRBITRES:À. Tavera i D. Calonge.FALTES:13 del Girona i 8 del Reus.

El nou Girona va golejar ahir (5-1) el recent campió de la supercopa, el Reus, sense concessions en un inici pletòric i és el primer líder del campionat. El conjunt de Ramon Benito, molt ordenat i intens en defensa amb Mendes clau, va fer l’inici de partit somiat contra un equip gran: tres gols –el primer d’Oriol Garcia i el segon i el tercer del debutant Gurri quan tan sols havien transcorregut cinc minuts–. Tota una demostració d’encert del conjunt de Ramon Benito contra un rival estabornit per l’eficàcia local. Jordi Garcia, el tècnic del Reus, va demanar temps mort. El seu equip va reaccionar amb un gol d’Àlex Rodríguez de penal (3-1). Amb el Reus abocat en atac, el Girona va fer el quart en un contraatac coronat per Hernández. Gerard Pujol, un dels grans fitxatges del curs, va treure les teranyines de la porteria de Ballart (5-1) i va sentenciar el partit. El Girona va cometre la desena, però Rodríguez va fallar la directa.