Internacional

El Porto esvaeix el somni lleidatà

Hoquei sobre patins.L’equip de Cabestany es juga avui la Continental contra l’Sporting, la repetició de la final de la lliga europea

LLEIDa 2 PORTO 8

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Giuliani i Andreu Tomàs -equip inicial-; Joseph, Gefflot, Duch i Palazón.PORTO FIDELIDADE:Malián, Rafa, Carlo di Benedetto, Alves i Reinaldo -equip inicial-; Miras, Costa, Gonçalves i Zapata.GOLS:0-1 (2’) Di Benedetto. 0-2 (7’) Alves. 0-3 (9’9 Miras, de penal. 1-3 (13’) Andreu Tomàs. 1-4 (22’) Reinaldo. 1-5 (28’) Di Benedetto. 1-6 (35’) Alves. 1-7 (36’) Di Benedetto, de falta directa. 1-8 (37’) Alves. 2-8 (40’) Vives, de penal.ÀRBITRES:F. Ferrari i A. Eccelsi (ITA). Blaves a Cañellas, Giuliani i Palazón, del Lleida.FALTES:11 del Lleida i 11 del Porto.

El Porto va exercir de favorit ahir en la primera semifinals de la copa Continental que es juga a Lisboa i va golejar el Lleida Llista, que no va tenir arguments davant del potencial i rotació del conjunt de Guillem Cabestany. El Porto jugarà avui la final (18 h) contra l’Sporting Club de Portugal, que va desfer-se sense contemplacions del Sarzana (7-0) confirmant també els pronòstics. Tres gols en els primers onze minuts van ser definitius. El partit serà la repetició i en el mateix escenari –el nou i flamant pavelló João Rocha de l’Sporting– de la final de la lliga europea que es van endur els lisboetes. Cinc jugadors catalans lluitaran pel títol. Xavi Malián i Sergi Miras per part del Porto, i Pedro Gil, Ferran Font i Raül Marín a les files de l’Sporting. Els tres catalans del conjunt de Lisboa van marcar ahir.

Els tres gols encaixats pel Lleida en els primers deu minuts del partit van ser una llosa molt pesant. Malgrat tot, l’equip d’Albert Folguera va reaccionar amb orgull i Andreu Tomàs va reduir diferències. El Lleida, a més, va sobreviure a la directa llançada per l’italià Cocco i a la posterior inferioritat. Però malauradament va encaixar el fatídic 1-4 abans del descans en una gran mitja volta de Reinaldo. En els primers compassos del segon temps va rebre dos gols més que van sentenciar el partit.