OK Lliga

El Palafrugell, segon, visita el Liceo, el líder

Hoquei sobre patins. El Lloret buscarà sumar els seus primers punts en l’OK Lliga al seu pavelló contra el Calafell

El Corredor Mató Palafrugell visita demà (12 h) la pista del líder, el Deportivo Liceo, i ho fa com el segon classificat i empatat a punts amb el conjunt gallec. Els empordanesos han iniciat molt bé la competició en el seu retorn a la màxima categoria estatal, i han guanyat els dos primers partits. En el pavelló de Riazor buscaran la sorpresa i intentaran competir contra un dels rivals més potents de la lliga. Són molts conscients, però, que la lliga acaba de començar i el d’avui no és un rival directe.

El Lloret Vila Esportiva buscarà els primers punts de la temporada a casa contra el Calafell Tot l’Any. Els lloretencs han perdut els dos primers partits i estan en la zona baixa. El Calafell arriba amb la victòria que va aconseguir la setmana passada contra el Vic. Els lloretencs hauran de millorar en atac, només han marcat un gol per intentar assegurar la primera victòria davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)