Més hoquei

El Girona es retroba amb la victòria

Hoquei patins. Guanya a la pista del Vilanova

VILANOVA 1 GIRONA 4

CP VILANOVA:Baldrich, Paula Garcia, Ambrós, Manzanares i Córdoba –equip inicial–; Angrill, Asensi, Aina Martínez, De Sivatte i Briva.GARATGE PLANA GIRONA:Virginia Díaz, Romaguera, Cañadó, Castro i Piqué –equip inicial–; Arranz, Schuler, Paituví i Martina Díaz.GOLS:0-1 (16’) Schuler. 0-2 (21’) Castro. 0-3 (24’) Romaguera. 1-3 (36’) Paula Garcia. 1-4 (45’) Castro.ÀRBITRE:A. Tavera.FALTES:10 del Vilanova i 4 del Girona.COMENTARI:El Garatge Plana Girona es va retrobar amb la victòria a l’OK Lliga Femenina i va guanyar a la pista del Vilanova després d’haver perdut els tres últims partits. Les gironines van solucionar el partit en els darrers minuts de la primera meitat quan van fer el 0-3 en només vuit minuts. Laia Castro va marcar dos gols per les gironines.