Internacional

Catalunya veu porteria

Hoquei sobre patins. Jordi Bargalló i Marc Torra (Oliveirense) lideren la llista de golejadors de la lliga portuguesa, la més forta del món

Dos jugadors catalans que pertanyen a l’Oliveirense, el sadurninenc Jordi Bargalló i el torderenc Marc torra, lideren la llista de golejadors de la lliga portuguesa l mes forta del món, amb 10 i 9 gols respectivament en les cinc primeres jornades del campiona. El seu equip és segon a tres punts del líder, el Benfica. Entre els quarts màxims golejadors amb 6 gols també hi és el maçanetenc Jordi Adroher (Benfica) i l’osonenc Ferran Font (Sporting). En total, hi ha dotze jugadors catalans repartits concentrats entre els quatre equips més importants, els tres esmentats i el Porto. En la lliga italiana, Victor Crespo (Bassano) és el quart 10 gols en vuit jornades.Eloi Mitjans i Gerard Teixidó (Breganze) n’han fet 9 cadascun. El pitxitxi és el jugador del Forte dei Marmi Federico Ambrosio, argentí nacionalitzat italià, que enguany ja ha marcat 16 gols. L’altre gran golejador és l’argenti Lucas Martínez, rival dissabte del Reus a les files del Lodi en la lliga europea. A l’OK Lliga, un altre català, Jordi Méndez (Igualada Rigat) encapçal la llista amb 16 gols i una mitjana espectacular de dos per partit. Toni Seró (Quévert), un clàssic de la lliga francesa, és a la part alta amb 7 gols. En la lliga suïssa el màxim golejador també és català: el jugador de Bell-lloc Iker Bosch (Wolfurt) amb 12 gols, seguit del vila-secà Esteve Pujals (Montreux) amb 11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)