OK Lliga

El Vic domina el derbi

Hoquei patins

TARADELL 1 VIC 5

CP TARADELL:Dalmau, Casadevall, Marc Soler, Molera i Dani Rodríguez –equip inicial–; Xavier Soler, Benito, David Martínez, Genís i Gorchs.CP VIC:Burgaya, Roger Font, Molas, Povedano i Urbano –equip inicial–; Genero, Carles Sánchez, Le Berre, Arnau Font i Masoliver.GOLS:0-1 (6’) Molas. 0-2 (12’) Molas. 0-3 (14’) Carles Sánchez. 0-4 (15’) Roger Font. 1-4 (35’) Dani Rodríguez, de penal. 1-5 (44’) Povedano.ÀRBITRES:R. Fernández i A. López. Van mostrar targeta blava a Roger Font.FALTES:7 del Taradell i 6 del Vic.COMENTARI:El Vic va guanyar el derbi osonenc a la pista del Taradell i va sumar la seva segona victòria de la temporada, mentre que el conjunt local va encadenar la quarta derrota consecutiva a casa. El Vic va solucionar el partit en marcar quatre gols en nou minuts en el primer quart d’hora de joc. En la segona meitat, el Taradell va marcar de penal, va disposar d’una falta directa i va enviar dues boles al pal, però el Vic va sentenciar i es va emportar el triomf.