Lliga Europea

El Barça consuma una golejada treballada

Lliga europea. El conjunt blaugrana obté el segon triomf en dues jornades

HERRINGEN 2 BARÇA 7

SKG HERRINGEN:Tagethoff, L. Karschau, Hages, Schulz i K. Karschau –inicial-; Rindfleisch, Brandt i Klein..FC BARCELONA:Egurrola, Álvarez, Bargalló, Panadero i Alabart -inicial. Helder Nunes, Rodrigues, González i Pascual.GOLS:0-1 Rodrigues (11’). 0-2 Rodrigues (13’). 1-2 Hages (23’). 1-3 Álvarez (24’). 1-4 Bargalló (38’). 1-5 Bargalló (38’). 2-5 L. Karschau (43’). 2-6 Álvarez (44’). 2-7 Helder Nunes (48’).ÀRBITRES:Johannes Schneider i Roland Eggimann. Blaves al local Schulz, i als blaugrana Bargalló i Pascual..FALTES:5 del Herringen i 6 del Barça.

El Barça va sumar ahir el segon triomf en dos partits de la lliga europea a la pista del Herringen alemany, contra el qual va obtenir un triomf treballat. La diferència entre els dos equips, com era previsible, es va plasmar en el resultat, tot i que els alemanys van resistir prou bé el primer temps, impulsats per Kevin Karschau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)