Lliga Europea

Pas de gegant del Noia

Lliga europea

MONZA 3 NOIA 3

MONZA:Zampoli, Franci, Martínez, Ollé i Zucchetti -equip inicial-; Galimberti Nadini i Lazzarotto.NOIA FREIXENET:Zapater, Llorca, costam, Aragonès i Esteller -equip inicial-; Manrubia, Ferrer i Salvadó.GOLS:1-0 (7’) Zucchetti. 1-1 (17’) Aragonès. 2-1 (37’) Zucchetti. 3-1 (38’) Nadini, de falta directa. 3-2 (42’) Aragonès. 3-3 (48’) Aragonès.ÀRBITRES:J. Duarte i R. Leao (Portugal). Blava a Aragonès.FALTES:9 del Monza i 12 del Noia.

El Noia Freixenet va esgarrapar ahir a la pista del Monza un empat valuós de cara a les seves aspiracions d’accedir als quarts de la lliga europea amb un gol de l’inspirat Aragonès a les acaballes que va fer justícia. El Noia va fer treballar de valent el porter local Zampoli i va ser superior en el primer temps, però va haver de reaccionar a l’1-0 local. Quan faltaven set segons per a la mitja part, Aragonès va veure la blava. Zucchetti va llançar la directa i Zapater va evitar el gol. El Noia va perseverar sense sort. En canvi, Zucchetti va tornar a sucar (2-1). Manrubia va estavellar una bola al pal. Però el Noia va fer la desena i Nadini no va perdonar en la directa (3-1). Aragonès va reintroduir ràpidament el conjunt de Varias en el partit (3-2) i ell mateix, amb una bola que va rebotar en la tanca i va destarotar el fins llavors impecable Zampoli, va establir el 3-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)