OK Lliga

El Calafell exigeix al Barça

Hoquei sobre patins. Els blaugrana hi posen els cinc sentits per madurar el partit (3-0) però els visitants intimiden i surten reforçats

BARÇA 6 CALAFELL 3

BARÇA:Fernández, Álvarez, Bargalló, Panadero i Hélder Nunes -equip inicial-; Alabart, Rodrigues,Roc ai González.CP CALAFELL:Serra, Romeu, Xaus, Pellizzri i Torné -equip inicial-: Rodrìguez, Palau, París i Raventós.GOLS:1-0 (8’) Bargalló. 2-0 (32’) Rodrigues, de penal. 3-0 (38’) Álvarez. 3-1 (39’) Torné. 3-2 (41) Pellizzari. 4-3 (44’) Bargalló. 4-3 (46’) Xaus. 5-3 (49’) Rodrigues.ÀRBITRES:D. Villar i T. Pardo. Blava a Pellizzzari (2).FALTES:9 del Barça i 9 del Calafell.

El Barça va patir per frenar ahir el Calafell en el retorn de Nil Roca. Edu Castro va tenir la baixa de Matías Pascual, amb molèsties a l’adductor de la cama esquerra. Bargalló va neutralitzar la sortida elèctrica dels visitants, ferms en defensa i amb un Martí Serra majestuós. Serra li va treure la directa a Alabart (13’) i el Calafell, tot i estar en inferioritat, va estavellar la bola al pal –Romeu. Rodrigues va fer el segon de penal i Álvarez va clavar el 3-0. Però Torné hi va posar emoció aixecant i picant (3-1) i Pellizzari va avisar amb un cacau (3-2). Serra li va treure la directa a Álvarez per una blava a Pellizzari. En la superioritat, però, Bargalló va fer el 4-2 desviant una assistència d’Hélder Nunes. El Calafell, entossudit, encara va inquietar (4-3), però Rodrigues en va fer dos mes –el primer sense porter–, en els últims 22 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)