OK Lliga

La qualitat del Reus decideix un partit complicat

Hoquei patins. El Lleida inquieta amb un gol de Giuliani espectacular

REUS 2 LLEIDA 1

REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Del Río, Julià i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Salvat, Nájera i Tiago.LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Andreu Tomàs i Gefflot –equip inicial–; Palazón, Joseph i Giuliani.GOLS:1-0 (36’) Rodríguez. 2-0 (39’) Julià, de falta directa. 2-1 (39’) Giuliani.ÀRBITRES:A. Gómez i D. Godia. Blava a Marc Julià, del Reus (33’), i a Vives, del Lleida (39’).FALTES:6 del Reus i 4 del Lleida.COMENTARI:El Reus, que havia encaixat dues derrotes en els dos últims partits, a Calafell i a la pista del Lodi en la lliga europea, va vèncer en un partit rocós contra el Lleida. Les defenses i els porters es van imposar en una primera part sense gols. La millor ocasió la va tenir Àlex Rodríguez, que va estavellar la bola al pal en l’últim minut. El Lleida va tenir una gran oportunitat ja en el segon temps. Una targeta blava al local Julià li va atorgar una directa que Oriol Vives no va transformar (33’). Un tret creuat d’Àlex Rodríguez, en canvi, va encarrilar el partit a favor del Reus (1-0). A més, Vives va veure una targeta blava (39’) i Julià, magistral aixecant i picant, no va perdonar (2-0). Només disset segons més tard, l’argentí Giuliani, en una acció personal espectacular marxant de tres contraris i tirant a porteria caient a terra, va donar esperances al Lleida (2-1). Julià va enviar la bola al pal en un tram final més embogit en què el Reus va salvar el triomf.