OK Lliga

El líder és molt superior al Girona

Hoquei sobre patins. Els gironins, amb baixes, aguanten els primers quinze minuts

liceo 10 girona 1

DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Bridge, Oruste, Torres i Platero –equip inicial–; Bruno di Benedetto, Marc Grau, Ciocale, Roberto di Benedetto i Martín Rodríguez (p.).GARATGE PLANA GIRONA:Coll, Mangas, Gurri, Oriol Garcia i Pujol –equip inicial–; Palacín, David Carles i Vidal (p.).GOLS:1-0 (15’) Marc Grau. 2-0 (19’) Roberto di Benedetto. 3-0 (20’) Ciocale. 4-0 (25’) Oruste. 5-0 (26’) Ciocale. 6-0 (29’) Torres. 7-0 (31’) Marc Grau. 8-0 (32’) Torres. 9-0 (41’) Roberto di Benedetto, de penal. 9-1 (44’) Pujol, de falta directa. 10-1 (45’) Ciocale, de falta directa.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. Sanz.FALTES:10 del Liceo i 12 del Girona.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va ser golejat en la seva visita a la pista del Liceo, el líder invicte, que es va mostrar molt superior. Els gironins van tenir tres baixes importants: el porter Jaume Llaverola i els jugadors de pista Josep Hernández i Humberto Mendes. El conjunt gironí es va presentar a Riazor amb dos joves porters, Marçal Coll, de 18 anys, i Jordi Vidal, de 16, que va debutar en l’OK Lliga jugant els darrers tres minuts. Els gironins van aguantar els primers quinze minuts de partit amb el 0-0 inicial, però es va arribar al descans amb un 4-0 en contra. Els gallecs van mostrar la seva capacitat golejadora també en la segona meitat, destacant Fabricio Ciocale, que va marcar tres gols, el desè del seu equip de falta directa. L’únic gol dels gironins el va aconseguir Gerard Pujol, va ser el 9-1, i també va marcar de falta directa. Va ser el seu cinquè gol en les cinc faltes directes que ha tirat aquesta temporada, amb una efectivitat del cent per cent.