OK Lliga

Salvat salva un punt

Hoquei sobre patins. El Reus empata a la pista de l’Igualada amb un gol a dinou segons de la fi després d’un partit disputat i emocionant

IGUALADA 3 REUS 3

IGUALADA RIGAT:Deitg, Palau, Pla, Baliu i Méndez –equip inicial–; Riba, Pujadó, Marimón, Yeste i Del Valle.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Del Rio, Julià i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Giménez, Salvat, Rafael, Nájera i Hernández.GOLS:0-1 (2’) Julià. 1-1 (16’) Pla, de falta directa. 2-1 (37’) Pla. 2-2 (48’) Àlex Rodríguez. 3-2 (49’) Pla, de falta directa. 3-3 (50’) Salvat.ÀRBITRES:M. Díaz i A. de la Hera. Van mostrar targeta blava a Nájera i a l’entrenador del Reus Jordi Garcia.FALTES:5 de l’Igualada i 8 del Reus.

L’Igualada Rigat i el Reus Deportiu van empatar en un partit molt disputat i emocionant, que es va decidir a dinou segons del final, quan Joan Salvat va marcar el 3-3. El mateix capità del conjunt visitant va obrir el marcador en el segon minut de joc i a partir d’aquí els dos equips van tenir ocasions. Sergi Pla va empatar de falta directa abans del descans (1-1).

En la segona meitat els dos equips van crear perill però ningú va marcar fins a tres minuts del final, quan el partit va embogir. Sergi Pla va fer el 2-1 i poc després Àlex Rodríguez va empatar. A un minut i mig del final Sergi Pla va fer el seu tercer gol de la nit, segon de falta directa (3-2), però el Reus no es va rendir. Els reusencs van treure el porter i va atacar amb cinc jugadors, i a dinou segons del final Joan Salvat va aconseguir el gol de l’empat.