OK Lliga

El Barça en tres minuts

Hoquei patins

LLEIDA 0 BARÇA 6

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Vives, Andreu Tomàs i Joseph –equip inicial–; Duch, Sergi Folguera, Palazón, Gefflot i Gerard Folguera.BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Nunes i João Rodrigues –equip inicial–; Álvarez, Marc González, Roca, Alabart i Castro.GOLS:0-1 (22’) Nunes. 0-2 (29’) Alabart. 0-3 (34’) João Rodrigues. 0-4 (36’) João Rodrigues. 0-5 (37’) João Rodrigues. 0-6 (46’) Bargalló.ÀRBITRES:A. Tavera i D. Calonge.FALTES:8 del Lleida i 8 del Barça.COMENTARI:El Barça va sumar, a la pista del Lleida Llista, la vuitena victòria consecutiva després de solucionar el partit en tres minuts en la segona meitat. João Rodrigues va marcar tres gols consecutius a passades de Pau Bargalló i del 0-2 es va passar a un clar 0-5. Els lleidatans van fer una bona primera meitat i van tenir ocasions. Malgrat que el domini era dels blaugrana, el marcador no es va moure fins a tres minuts del descans, amb un xut des de fora l’àrea, ja que els locals estaven molt ben situats en defensa. En la segona part, tot va canviar.