OK Lliga

Un solitari gol i tres punts

Hoquei sobre patins. El Girona venç per la mínima el Lloret en un derbi de les comarques gironines molt disputat i emocionant fins a la fi

GIRONA 1 LLORET 0

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendes i Oriol Garcia –equip inicial–; Palacín, Pujol, David Carles i Coll.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Noguero, Xavier Pérez, Lluís Grau, Farré i Muñoz.GOLS:1-0 (28’) Palacín.ÀRBITRES:J. Gómez i D. Calonge.FALTES:8 del Girona i 7 del Lloret.INCIDÈNCIES:El porter del Girona Jaume Llaverola va disputar el partit, tot i que havia sigut pare ahir mateix.

El Garatge Plana Girona va guanyar el derbi de les comarques gironins contra el Lloret Vila Esportiva per la mínima, 1-0. El partit, corresponent a la novena jornada de l’OK Lliga, va ser molt disputat i va tenir emoció fins al darrer segon. Els gironins han pujat fins a la sisena posició, mentre que els lloretencs continuen cuers.

En la primera meitat el joc va ser anivellat i amb alternatives. El partit va començar amb força intensitat, però després el ritme va baixar i es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. En el tercer minut de la represa un xut llunyà de Pau Palacín va passar pel mig de diversos jugadors i va entrar a la porteria, 1-0. El Girona va tenir ocasions per ampliar l’avantatge i el Lloret per empatar, la millor un xut al pal. En l’últim minut i mig els lloretencs van atacar amb cinc homes però no van poder empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)