Més hoquei

Ensopegada inesperada en la lluita per la copa femenina

Hoquei patins. El Gartage Plana Girona perd a casa contra Las Rozas

GIRONA 1 LAS ROZAS 3

GARATGE PLANA GIRONA:Virgínia Díaz, Romaguera, Cañadó, Vall i Piqué –equip inicial–; Schuler, Castro, Paituví, Jiménez i Martina Díaz.LAS ROZAS:Notario, Galeassi, Vera, Wally i Carmela Pérez –equip inicial–; Silva, Julieta González, Villaró, Alcalde i Abad.GOLS:0-1 (27’) Galeassi. 0-2 (34’) Vera. 0-3 (34’) Villaró. 1-3 (47’) Vall, de penal.ÀRBITRE:X. Valiente.FALTES:14 del Girona i 8 de Las Rozas.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va perdre inesperadament a casa contra Las Rozas i va fer un pas enrere en la lluita per jugar la copa femenina de la Corunya. El partit es va mantenir anivellat en la primera meitat i es va arribar al descans amb l’empat a zero inicial. Els primers minuts de la segona meitat, el conjunt madrileny es va avançar, però el partit es va decidir a setze minuts del final, quan Las Rozas va marcar dos gols en mig minut i va situar el 0-3 en el marcador. A tres minuts del final, les gironines van marcar, en transformar Laura Vall un penal. Quan queden dues jornades per al final de la primera volta, hi ha cinc equips que estan classificats per a la copa femenina. El conjunt gironí ocupa la novena posició, a quatre punts de la vuitena. La propera jornada, ha de visitar el Cerdanyola, el quart, i en la tretzena jugarà a casa contra l’Areces, el penúltim.