OK Lliga

El Taradell frena el Reus

Hoquei sobre patins. El gol inicial de Soler va marcar tot el partit

TARADELL 2 REUS 2

CP TARADELL:Dalmau, Casadevall, Soler, Molera, Dani Rodríguez –cinc inicial–, Soler, Benito, Martínez, Genís i Gorchs.REUS MIRÓ:Ballart, Salvat, Julià, Àlex Rodríguez, Carballeria –cinc inicial–, Bancells, Del Río, Miguel, Najera i Hernández.GOLS:1-0 (5’) Marc Soler. 1-1 (37’) Joan Salvat. 2-1 (44’) Dani Rodríguez. 2-2 (49’) Àlex Rodríguez..ÀRBITRES:Algarra i Pardo.FALTES:8-9

El Taradell va frenar el Reus ahir en un partit que no era fàcil per als osonencs, que venien després d’encaixar dues grans golejades, a Caldes (7-0) i a casa contra el Voltregà (0-6). L’equip va jugar aquesta vegada amb més confiança i va frenar el Reus, que va evitar la derrota amb un gol a un minut del final d’Àlex Rodríguez. L’1-0 de Marc Soler (5’) va marcar el partit, ja que la defensa local es va mantenir ferma. L’1-1 de Salvat no va intimidar els locals, que en la segona part es van tornar a avançar tot i que no van poder tapar totes les vies en les últimes jugades, quan arribar la rematada del 2-2.