Lliga Europea

Ensopegada al Palau

Lliga europea. El Barça cedeix un empat contra el Benfica en els darrers minuts després de dominar amb un 5-2 favorable en el marcador

BARÇA 5 BENFICA 5

BARÇA:Sergi Fernández, Panadero, Nunes, Álvarez i Bargalló –equip inicial–; Pascual, Roca, Alabart, Joao Rodrigues i Egurrola.BENFICA:Henriques, Neves, Rafael, Nicolia i Ordóñez –equip inicial–; Casanovas, Lamas, Adroher, Vieiria i Barros.GOLS:1-0 (3’) Nunes. 2-0 (17’) Nunes. 2-1 (18’) Adroher, de penal. 3-1 (25’) Álvarez. 3-2 (28’) Ordóñez. 4-2 (29’) Roca. 5-2 (35’) Bargalló, de falta directa. 5-3 (36’) Adroher. 5-4 (48’) Adroher, de falta directa. 5-5 (50’) Nicolia.ÀRBITRES:F. Fronte i A. Eccelsi (Itàlia). Targeta blava a Nunes i Lamas.FALTES:10 del Barça i 9 del Benfica.

El Barça va cedir els primers punts en la fase de grups de la lliga europea i ho va fer al Palau Blaugrana davant la seva afició. Els blaugrana van empatar a casa contra el Benfica portuguès (5-5) després d’haver estat dominant el partit amb un clar 5-2 a quinze minuts del final. Amb aquest empat els portuguesos atrapen els blaugrana en la classificació del grup.

Els dos equips eren conscients de la importància del partit, ja que podia decidir el primer classificat del grup si el Barça aconseguia la victòria. Els blaugrana van fer un bon inici i Hélder Nunes va avançar dues vegades els locals (2-0). Jordi Adroher va marcar de penal però abans d’arribar al descans Pablo Álvarez va situar el 3-1 en el marcador.

Els portuguesos havien jugat bé en la primera meitat i en la segona van continuar així, sense deixar que el Barça es distanciés en el marcador. Lucas Ordóñez va fer el 3-2, però llavors van arribar els millors minuts blaugrana pel que fa a l’encert i amb gols de Nil Roca i Pau Bargalló, de falta directa, es van situar amb un clar 5-2. El Benfica no es van rendir i molt menys el català Jordi Adroher, que va fer els dos següents gols del seu equip, el segon de falta directa, i va situar el 5-4 a dos minuts del final. El Barça va tenir ocasions, amb un penal inclòs, però en l’últim minut Carlos Nicolia va marcar el gol de l’empat.