OK Lliga

El Reus confirma el bon moment

Hoquei sobre patins. L’equip de Jordi Garcia, que dissabte va guanyar a Lisboa a la pista del campió de la lliga europea, torna a l’OK Lliga amb un triomf treballat a la pista del Voltregà

VOLTREGÀ 2 REUS 3

VOLTREGÀ STERN-MOTOR:Roca, Vargas, Canal, Molas i Ballart -equip inicial-;Rovira, Gallifa, Ordeig i Armengol.REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Carballeira -equip inicial-; Àlex Rodríguez, Del Río, Tiago i Nájera.GOLS:0_1 (18’) Rodríguez. 0-2 (28’) Julià, de falta directa. 0-3 (31’) Carballeira. 1-3 (35’) Canal, de falta directa. 2-3 (37’) Canal. .ÀRBITRES:J. Gómez i J.A. Ribó. Blava a Àlex Rodríguez, Julià i Armengol.FALTES:14 del Voltregà i 9 del Reus.

El Reus Miró va confirmar ahir a l’Oliveras de la Riva el seu bon moment de joc després d’haver assaltat dissabte la pista de l’Sporting, el campió d’Europa, tot i que li va tocar patir per l’empenta del Voltregà, que hi va posar orgull i velocitat. Una blava a Àlex Rodríguez va propiciar la primera gran ocasió per als locals. Ballart, però, li va aturar la directa a Vargas. Carballeira va tenir el gol a l’estic però va llançar fora sol. La qualitat de Rodríguez, el jugador franquícia del Reus, va permetre els visitants de marcar el 0-1 (18’) en una acció en què va aixecar i picar en un pam. El Reus cada cop movia millor la bola i s’agafava més confiances. El Voltregà, que va acabar el primer temps amb nou faltes –dos del rival– es remetia als contraatacs davant un ferm Ballart. L’especialista Marc Julià no va perdonar en la directa –desena falta (0-2)– i Carballeira va furgar a la ferida (0-3). El Voltregà va reaccionar amb un gol de directa de Canal –blava a Julià– i un altre d’ell mateix des de casa seva (2-3). Una blava a Armengol va donar a Julià l’oportunitat de marcar de directa i de sentenciar, però Roca va refusar la bola. L’atac de cinc final dels locals, però, va resultar infructuós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)