OK Lliga

El Barça estripa el Reus

OK Lliga. La intensitat defensiva del conjunt blaugrana provoca moltes pèrdues a un rival desdibuixat i desbordat que tampoc no pot frenar la voracitat i l’eficiència ofensiva del líder

BARÇA 7 REUS 1

BARÇA:Fernández, Bargalló, Panadero, Hélder Nunes i Rodrigues -equip inicial-; Álvarez, Pascual, Roca i Alabart.REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Bancells, Del Río, Àlex Rodríguez i Carballeira -equip inicial-; Salvat, Tiago Rafael i Nájera.GOLS:1-0 (12’) Pascual. 2-0 (16’) Pascual. 3-0 (27’) Álvarez. 4-0 (32’) Roca. 5-0 (37’) Rodrigues, de penal. 5-1 (40’) Rodríguez. 6-1 (43´) Hélder Nunes. 7-1 (45’) Bargalló, de falta directa.ÀRBITRES:I. López i R. Burgos. Blava a Hélder Nunes.FALTES:11 del Barça i 10 del Reus.

El Barça va derrotar ahir el Reus amb molta solvència i va sumar el seu setzè triomf seguit en l’OK Lliga tot reforçant la seva dinàmica positiva. El líder va continuar molt intens en les recuperacions defensives i va provocar moltes pèrdues al rival, que apostava precisament per tenir una major possessió per trencar el ritme al Barça i mai no ho va aconseguir. Pascual (2), Álvarez, Roca, Rodrigues, Hélder Nunes i Bargalló van materialitzar el triomf coral del conjunt d’Edu Castro, que va reiterar que travessa el millor moment de forma del curs. El Reus no va poder disposar per sanció del seu especialista en les faltes directes Marc Julià, una baixa sensible. El porter Càndid Ballart va ser el seu millor jugador.

João Rodrigues va obligar Ballart a fer una gran intervenció (5’) en un contraatac blaugrana. El Barça va sortir amb una gran verticalitat i amb constants arribades, mentre que el Reus perdia la bola amb massa facilitat, tot i que Àlex Rodríguez va replicar l’acció del Barça amb un altre contraatac prou perillós. Ballart va tornar a intervenir en un altre contraatac de Rodrigues en un inici de joc elèctric en què el porter estava minimitzant les pèrdues del seu equip. Bargalló, sol, també va posar a prova el porter visitant en una nova bola robada (9’). Jordi Garcia, el tècnic del Reus, va demanar temps mort per canviar la dinàmica.

Matías Pascual, pletòric

Sigui com vulgui, Matías Pascual, que va jugar un gran partit apoderant-se de totes les boles dividides, va obrir la llauna amb un tret al primer pal en què va trobar la mà de l’estic del porter amb un xut ras i ajustat. Alabart (15’), sol, va enviar fora la bola davant de Ballart en una altra demostració de la perillositat dels contraatacs del Barça. Ell mateix es va inventar una passada fabulosa dins del quadre sobre Pascual, que va resoldre amb mestria aixecant i picant (2-0). Àlex Rodríguez, ben marcat per Panadero, va topar amb Hélder Nunes i la tanca, es va fer mal i va ser substituït provisionalment, tot i que va tornar a la pista.

El visitant i exblagurana Nájera, molt actiu, va tenir dues ocasions, sobretot una davant del porter rival aprofitant una gran passada de Del Río, en transicions ràpides que no va materialitzar, però que van encoratjar el Reus. I encara s’hauria revitalitzat encara més si Àlex Rodríguez hagués marcat la falta directa de què va disposar (22’) després d’una blava a Hélder Nunes per haver travat Bancells. Fernández va rebutjar el seu tret al primer toc. Tot i una bona ocasió de Carballeira, el Reus no va rendibilitzar els dos minuts de superioritat numèrica.

Un cacau exterior d’Álvarez que va treure les teranyines de l’escaire de la porteria del Reus va començar a sentenciar el partit (3-0). Roca, a més, va tallar una passada de Salvat i va batre Ballart (4-0). Alabart va provocar un penal en una altra recuperació i Rodrigues no va perdonar (5-0). El Reus va reaccionar amb un tret exterior de Rodríguez (5-1) en una fase en què la seva zona va aturar l’ímpetu blaugrana. Fins que Hélder va fer el 6-1 i Bargalló va executar una directa genial (7-1). Rodríguez, en canvi, no va marcar la directa en la desena local.

LES DADES

16
triomfs
seguits acumula el Barça en l’OK Lliga des que va perdre a Riazor en la primera jornada.
2
boles aturades
va marcar el Barça en dos intents, un penal i una directa. El Reus va fallar dues directes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)