OK Lliga

El Barça s’arromanga

Hoquei sobre patins. L’equip d’Edu Castro suma la dissetena victòria consecutiva en l’OK Lliga tot i el partit seriós del Voltregà

VOLTREGÀ 2 BARÇA 5

VOLTREGÀ:Roca, Vargas, Canal, Molas i Ballart -equip inicial-; Rovira, Gallifa, Ordeig i Armengol.BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Hélder Nunes i Rodrigues -equip inicial-; Álvarez, Pascual Alabart i Roca.GOLS:0-1 (6’) Bargalló. 1-1 (6´9 Ballart. 1-2 (31’) Pascual. 1-3 (34’) Álvarez. 1-4 (38’) Álvarez, de falta directa. 1-5 (44’) Hélder Nunes. 2-5 (49’) Gallifa, de penal.ÀRBITRES:Á. Tavera i D. Godia. Blava a Rovira.FALTES:10 del Voltregà i 8 del Barça.

El Barça va obtenir ahir a la pista del Voltregà el seu dissetè triomf seguit en l’OK Lliga davant d’un Voltregà intens que va plantar cara i es manté ferm en el lideratge. El partit va arrencar amb un ritme frenètic i ocasions de tots dos conjunts en transicions ràpides. Ballart va avisar dos cops pels locals i Bargalló va tenir la més clara dels visitants. Ell mateix va obrir la llauna rendibilitzant una assistència de Panadero. Ballart va replicar (1-1) amb un cacau exterior només 35 segons després. Pascual va enviar la bola al pal en una fase de domini intens blaugrana i bones aturades de Roca. Rovira també va fer ressonar el travesser d’Egurrola. Pascual (31’) va robar i la va clavar pel pal llarg (1-2). Álvarez, al segon pal, va fer l’1-3 coronant una gran acció de Roca. L’argenti va fer l’1-4 de falta directa i va deixar el partit sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)