OK Lliga

El Lloret manté la bona ratxa

Hoquei sobre patins. Supera un Voltregà que fa set jornades que no venç

LLORET 5 VOLTREGÀ 2

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Gómez, Farré, Plaza i Aguirre –equip inicial–; Noguero, Xavier Pérez, Font, Lluís Grau i Muñoz.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Canal, Ordeig i Ballart –equip inicial–; Rovira, Gallifa, Armengol, Molas i Dalmau.GOLS:1-0 (12’) Lluís Grau. 2-0 (22’) Plaza. 3-0 (28’) Plaza, de falta directa. 4-0 (29’) Farré. 5-0 (44’) Plaza, de falta directa. 5-1 (45’) Canal. 5-2 (46’) Vargas, de falta directa.ÀRBITRES:I. Sanz i I. López. Van mostrar targeta blava a Gómez i Vargas.FALTES:4 del Lloret i 11 del Voltregà.

El Lloret Vila Esportiva va mantenir la bona ratxa de resultats i va encadenar la segona victòria consecutiva i la quarta jornada sense perdre.

Els selvatans van superar clarament el Voltregà Stern Motor, que va encaixar una nova derrota i va encadenat la setena jornada sense conèixer la victòria. David Plaza va fer tres gols, dos de falta directa, i va situar un 5-0. Els osonencs van retallar diferències al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)