OK Lliga

El teletreball del Barça per mantenir junt un equip separat

Hoquei sobre patins. L’entrenador del primer equip Edu Castro explica que es fonamental que es vegin les cares i mantenir-se actius per si es reinicia la competició

El primer equip del Barça no ha deixat de treballar des de l’aturada de la competició i en especial el cos tècnic ha buscat tenir als jugadors actius en la mesura del possible per si es pot tornar a competir en l’actual temporada. S’han utilitzat les noves tecnologies i el teletreball, i l’entrenador Edu Castro ha explicat que l’objectiu és: “Ser un equip separat però junt alhora”. El tècnic del conjunt blaugrana i el seus ajudants van tenir clar des de l’inici que s’havien de veure. “És fonamental veure’ns les cares; per veure com estem, parlar i fer una mica de broma si cal” explica Edu Castro, que diu que com a mínim ho han de fer una vegada a la setmana. “Som un grup acostumat a comunicar-nos i a intercanviar opinions entre jugadors i staff” afirma el tècnic del conjunt blaugrana, que considera que això no ho poden perdre, i que en aquests moments difícils ho han de reforçar.

El contacte visual sol ser els dilluns en el que el cos tècnic explica les tasques que han de fer als jugadors durant la setmana. N’hi de tècnica com analitzar vídeos de partits o respondre preguntes sobre les facetes tàctiques treballades durant la temporada, i també de treball físic. Dos dies a la setmana fan les sessions de manera conjunta amb el preparador físic Dani Fernández.

L’entrenador Edu Castro diu que de la situació actual es pot aprendre que necessiten estar junts: “Ens necessitem els uns als altres per treballar en equip. Es pot estar junts estant lluny, però es necessita estar més a prop i tenir contacte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)