OK Lliga

Els jugadors de l’OK Lliga son contraris a jugar al juliol i a porta tancada

Hoquei sobre patins. El president de l’Associació de jugadors, Cesc Campor, ha fet una consulta als capitans dels catorze equips, que diuen que estan disposats a acabar la temporada amb garanties de seguretat sanitària i que no entren en com s’ha de finalitzar la lliga

L’Associació de Jugadors i Entrenadors d’Hoquei Patins (AJEHP) ha posat de manifest en un comunicat l’opinió dels jugadors de l’OK Lliga sobre si s’ha de reprendre la competició i com fer-ho. En aquesta darrers dies el president de l’associació, Cesc Campor, s’ha posat en contacte amb els capitans i s’ha arribat a un acord de mínims.

Els jugadors estan disposat a finalitzat la temporada, però sempre que es garanteixi al cent per cent la seva salut i la seva seguretat sanitària. També posen de manifest que son contraris a jugar en el mes de juliol. Aquest punt es el més problemàtic segons ha explicat Cesc Campor i no hi ha hagut unanimitat. La majoria de jugadors no són professionals de l’hoquei sobre patins, i quan s’acabi el confinament també hauran de recuperar hores en el seu treball particular o els estudis. Un altre punt que s’ha posat de manifest és que veuen una contradicció en el fet de poder jugar a porta tancada, ja que si es va crear el play-off d’aquesta temporada va ser per poder omplir els pavellons. Finalment el comunicat de l’associació, que portava temps inactiva, vol deixar clar que ells no volen entrar en com s’ha de resoldre la competició a nivell de campió o descensos, perquè ja hi ha els òrgans competents per decidir el resultat oficials de l’OK Lliga.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)