OK Lliga

L’Igualada Rigat diu que el més coherent seria declarar nul·la la temporada

Hoquei sobre patins. El club ha fet un comunicat en que exposa que no veu factible poder tornar a jugar aquesta temporada i destaca que el seu pavelló ara és un hospital de campanya

L’Igualada Rigat ha fet un comunicat en el que expressa que el més coherent seria declarar nul·la la temporada i començar a pensar en la propera. El club igualadí posa de manifest que no veu factible i molt poc probable que es pugui tornar a jugar aquesta temporada i destaca que el seu pavelló ara és un hospital de campanya.

En els punts del comunicat l’Igualada diu que només acceptarà reiniciar la competició si hi han les condicions sanitàries optimes sense posar en risc la salut de ningú. També destaca que Igualada ha sigut l’epicentre i el focus més important de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya i que el seu pavelló de Les Comes és ara un hospital de campanya.

El conjunt igualadí tampoc contempla jugar a porta tancada ni accepta disputar partits més enllà del 30 de juny. Finalment considera que després de tantes setmanes de confinament no es pot començar a jugar amb només quinze dies de preparació en una mini pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)