Internacional

El portuguès Agostinho Silva és el nou president de l’hoquei europeu

Hoquei sobre patins. El català Francesc Gil ocupara la primera de les dues vicepresidències

El comitè europeu d’hoquei sobre patins ja te nous responsables, ha estat escollit com a president el portuguès Agostinho Silva, mentre que el català Francesc Gil ocuparà la primera vicepresidència i l’italiana Catia Ferreti la segona. Fa uns mesos va dimitir el fins llavors president, el portuguès Fernando Graça, per motius de salut i també va plegar el català Lluís Ferrer que ocupava la vicepresidència primera.

Agostinho Silva és expresident del consell d’arbitratge de la Federació Portuguesa de Patinatge i ara era vicepresident administratiu, informàtic, financer i comptable. Francesc Gil era un dels organitzadors de l’Eurockey Cup, una reconeguda competició europea sub-15 i sub-17, i va ser escollit director esportiu de la federació espanyola després d’haver coordinat l’hoquei sobre patins als World Roller Games de Barcelona. Catia Ferretti forma part de la delegació dels diferents equips nacionals italians en les principals competicions internacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)