OK Lliga

Xavi Albet és el nou entrenador del Lloret

Hoquei sobre patins. El Palafrugell renova a Xavier Aldrich i Oriol Garcia no continuarà en el Girona

El tècnic lloretenc Xavi Albet serà el nou entrenador del Lloret Vila Esportiva la propera temporada en substitució d’Oriol Perarnau. Xavi Albet, de 53 anys, ja estava en l’organigrama tècnic del lloret i aquesta temporada ha entrenat l’equip de primera catalana i el júnior del conjunt lloretenc. El Lloret també ha canviat el seu entrenador del primer equip femení, la propera temporada serà Sergio Alonso en substitució de Marc Gómez. El Lloret també ha incorporat a Franc González com a nou director esportiu del club.

El Corredor Mató Palafrugell ha renovat a Xavier Aldrich una temporada més. Aldrich, de 25 anys, és un jugador de casa que es va formar a l’equip empordanès i després de estar a diversos equips va tornar al Palafrugell l’any 2016.

Oriol Garcia no continuarà la propera temporada en el garatge Plana Girona. El jugador, de 24 anys, ha estat les darreres tres campanyes en el conjunt gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)