Més hoquei

La federació catalana fa un descompte en les inscripcions dels equips

Hoquei sobre patins.

La federació catalana ha decidit fer un descompte en la inscripció d’equips, prorrogar el termini fins el 31 de juliol i s’anul·la el sorteig que estava previst. Aquestes mesures les ha pres en una reunió telemàtica per tal de pal·liar els efectes de la pandèmia del Covid-19.

La Junta Directiva ha decidit realitzar un abonament del 30% de l’import pagat pels clubs en concepte d’inscripció d’equips de la temporada 2019/20 a causa del llarg període d’inactivitat com a conseqüència de la pandèmia. L’abonament del 30% de la quota d’inscripció es realitzarà en el mateix albarà de facturació de la temporada 2020/21 i es farà efectiu únicament als clubs que estiguin al corrent de pagament de la temporada 2019/20 el 17 d’agost de 2020. A partir del dia 20 d’agost es generaran els albarans d’inscripció d’equip amb els abonaments corresponents, si s’escau.

Per tal d’ajustar els calendaris de competició a la situació actual també ha acordat prorrogar el termini d’inscripcions d’equips d’hoquei patins per la temporada 2020/21, que acabava el dilluns 13 de juliol, fins el dia 31 del mateix mes. El sorteig dels calendaris de competició d’hoquei patins de la temporada 2020/21 previst pel 23 de juliol s’ha anul·lat i el Comitè Català d’Hoquei Patins el publicarà abans del 24 de setembre seguint el criteri i els protocols establerts per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF), mentre que l’inici del gruix de les lligues i competicions serà durant el mes d’octubre, si les autoritats sanitàries i la pròpia SGEAF ho permeten per la situació del moment derivada de la crisi del coronavirus.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)